.

.

ТОТО CST404CEFG#01 Шеталиштето II Два дела Издолжена 1.28 GPF Универзална Висина Тоалет со CeFiONtect, Памук

ТОТО CST404CEFG01 Шеталиштето II Два дела Издолжена 1.28 GPF Универзална Висина Тоалет со CeFiONtect, Памук

DEN 11642.40

Количина на стоки
Това е достапна

Cefiontect глазура дава на сад на lubricious квалитет кој го спречува честички од почитуваат.Оваа верзија на Тото Шеталиштето II вклучува cefiontect слој од исклучително мазна глазура која го спречува честички од почитување на керамички.На Тото Шеталиштето II е дизајниран тото е универзална висина, која им овозможува на повеќе удобно седиште позиција кај широк спектар на корисници.28 GPF универзална висина тоалет со cefiontect е убаво дизајнирана декоративни тоалет.

Основните својства

Додатоци на производот