.

.

TYC 621370 Dodge/Chrysler Замена Радијатор/Кондензаторот Вентилаторот за Ладење Собрание

TYC 621370 Dodge/Chrysler Замена Радијатор/Кондензаторот Вентилаторот за Ладење Собрание

DEN 2023.92

Количина на стоки
Това е достапна

OE-да се спореди, совршено балансирана единица обезбедува леснотијата на инсталација.Unitized замена единица со вентилатор, мотор, и покровот максимизира ефикасноста во замена.Сите компоненти се нови, не се реновираше.Сите единици се тест-опремени кон соодветните радијатори пред да се ослободи за да се обезбеди прецизни, во согласност одговара.Правна усогласеност преку патент лиценца договори со Бош/Continental VDO (каде што е применливо) за турбина-како ножот и покровот дизајни, обезбедување на дополнителни ниво на сигурност и заштита.TYC вентилаторот за ладење собири се дизајнирани да бидат еквивалентни на OE во перформанси, а се потврдуваат преку воздух-за јачина на тестирање со која се симулира ладење способност.Секоја единица е комплетен собранието со мотор, вентилатор, и покров за да се поедностави замена.За да се обезбеди трајност, секој вентилаторот за ладење дизајн се извршува преку серија на тестови, вклучувајќи ги и издржливост, torsion, и отпорност на вибрации, влага и корозија.Покрај тоа, секоја единица е подложен на моќ-за тест пред да замине на фабрика да се обезбеди функционалност.

Основните својства

Додатоци на производот