.

.

Акцент на Системите за Контрола 3-2536-PO Signet Роторот-X Проток Сензор, ±0.5% Повторливост

Акцент на Системите за Контрола 3-2536-PO Signet Роторот-X Проток Сензор, ±0.5% Повторливост

DEN 11846.40

Количина на стоки
Това е достапна

Се снабдува со 25 метри на кабел.Бара од 5 до 24 VDC да работат.Идеален за мерење на протокот во цевни системи со крајно ниска velocities.Може да се измери проток надолу за да 0.3 ft/сек.Работи во цевки од 0.5" до 4" во дијаметар.

Основните својства

Додатоци на производот