.

.

NUVISION ОСВЕТЛУВАЊЕ NVL-ХЛ-001 7 инчи LED Проектор Светлата Висока Ниска Зрак Компатибилен со 97-17 Jeep Wrangler JK TJ, ЗАБ CJ 18 Wrangler JK со Жици се Подигнат (Лево и Право) ТОЧКА Одобрени

NUVISION ОСВЕТЛУВАЊЕ NVL-ХЛ-001 7 инчи LED Проектор Светлата Висока Ниска Зрак Компатибилен со 97-17 Jeep Wrangler JK TJ, ЗАБ CJ

DEN 1524.00

Количина на стоки
Това е достапна

ВИСТИНСКИ PLUG Компатибилен со Џип CJ7 1976-1986; Компатибилен со Џип Скремблер CJ8 1981-1985; Компатибилен со Jeep Wrangler(TJ) 1997-2006; Компатибилен со Hummer H1 1992-2006; Компатибилен со Hummer H2 2003-2009; Компатибилен со Jeep Wrangler 2007-2017; Компатибилен со Jeep Wrangler JK 2018; Компатибилен со Chevrolet Camaro 1967-1981; Компатибилен со Mazda Miata 1990-1997; Мора да повторна употреба Фабрика Светлата Монтажа Светлина Загради 1959-1983 CJ5 1976-1986 CJ7 1981-1985 Скремблер CJ8 1997-2006 Wrangler(TJ) 1992-2006 Hummer H1 2003-2009 Hummer H2 2007-2017 Wrangler 2018 Wrangler JK 1967-1981 Camaro 1990-1997 Miata. 55078149 AB,55078149 AD,55078148 AB, 55078148 AD,CH2502175,CH2503175.

Основните својства

Додатоци на производот