.

.

J. W. Winco 125GDAL EN548.1 Масло Приклучок (Пакување од 10)

J. W. Winco 125GDAL EN548.1 Масло Приклучок (Пакување од 10)

DEN 1223.04

Количина на стоки
Това е достапна

Пластични Масло Приклучоци со или без контролната шипка.Апликации : За намалување на трошоците ако нивото на маслото пред стакло не е посакуваниот Кога простор не е достапен за пред стакло Кога пред стакло ќе бидат изложени на прекумерни soiling.Максимум и Минимум ознаки може лесно да бидат додадени на станови на контролната шипка.Максимална постојана работна температура : 212-Степен F (100-Степен C).За големини G 1/2 и нагоре, го печат на EN 548.1 масло приклучоци е вграден во радијална undercut.За оваа причина печат не можат да бидат исфрлени кога приклучокот е затегнати.

Основните својства

Додатоци на производот