.

.

ROHM PHLX TRR01MZPF4021 TRR Серија 0402 4.02 к? ±1 % 0.063 W ±100 ppm/°C Сулфур Толерантни Чип Отпорник - 10000 item(s)

ROHM PHLX TRR01MZPF4021 TRR Серија 0402 4.02 к? ±1 % 0.063 W ±100 ppm/°C Сулфур Толерантни Чип Отпорник - 10000 item(s)

DEN 6609.84

Количина на стоки
Това е достапна

Отпор : 4.02 к?.Series Rated Pwr Dissipation(P)(W) : 0.063 W. Size Code : 0402 (1005 Метрички).Толеранција : ±1 %.Series Temp Coefficient(ppm/Cel) : ±100 ppm/°C. TRR Серија 0402 4.02 к? ±1 % 0.063 W ±100 ppm/°C Сулфур Толерантни Чип Отпорник * * * * * * * За повеќе информации погледнете на спецификација лист се наоѓа во 'Downloads' подолу на слика *****.

Основните својства

Додатоци на производот