.

.

Tare Функција Висока Точност Лабораторија Аналитички Рамнотежа Практичниот LCD Дисплеј Аналитички Рамнотежа за Кујна за Мерка(САД прописи)

Tare Функција Висока Точност Лабораторија Аналитички Рамнотежа Практичниот LCD Дисплеј Аналитички Рамнотежа за Кујна за Мерка(САД

DEN 2834.16

Количина на стоки
Това е достапна

Тоа е аналитички рамнотежа составен од висока стабилност сензори и единствен чип microcomputer.Со функциите на пилинг тежина, себе-исправување, меморија, пребројување на гласовите и грешка на екранот.Висока точност, максимална мерка тежина е 500g со 0.01 g точноста, погодно ot употреба.Со предностите на високо мерење прецизност, брз и стабилен, лесен операција и комплетно функции.Погоден за индустрија, земјоделие, образование, научно-истражувачки единици брзо да се утврди квалитетот и квантитетот на објекти.Висока точност, максимална мерка тежина е 500g со 0.01 g точноста, погодно ot употреба.Тоа е аналитички рамнотежа составен од висока стабилност сензори и единствен чип microcomputer.Со предностите на високо мерење прецизност, брз и стабилен, лесен операција и комплетно функции.Со функциите на пилинг тежина, себе-исправување, меморија, пребројување на гласовите и грешка на екранот.Погоден за индустрија, земјоделие, образование, научно-истражувачки единици брзо да се утврди квалитетот и квантитетот на објекти.

Основните својства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Analytical Balance
Material:
Plastic, Steel
Range of Application:
0-500g
Maximum Measure Weight:
500g
Accuracy:
0.01g
Working Temperature:
5-40℃
Power Supply:
External Power Source or DC 9V Battery (Battery Not Included)
Plug Type:
EU Plug 100-240V, US Plug 100-240V (optional)
Package List:
1 x User Manual :
1 x Power Line :
1 x 200g Weight :
1 x Balance (Battery Not Included) :
1 x Tray :
1 Set x Plastic Cover (6pcs) :
1. The quality of the substance shall not exceed the weighing range. :
2. If the weighing is not accurate, use a standard weight to calibrate the balance. :
3. If you need to take the balance weighing, please rotate it in clockwise first. Do not pull it up directly to avoid damaging the sensor. :

Додатоци на производот