.

.

2271-01 - Големина : 500 г - Олово(II) Ацетат trihydrate 99.0-103.0% (со EDTA Titration), Бејкер АНАЛИЗИРАНИ ACS, J. T. Бејкер - Случајот на 4 (500 g)

2271-01 - Големина : 500 г - Олово(II) Ацетат trihydrate 99.0-103.0% (со EDTA Titration), Бејкер АНАЛИЗИРАНИ ACS, J. T. Бејкер -

DEN 374.40

Количина на стоки
Това е достапна

500 g.Поли Шише. 2271-01. Случај 4 (500 g).Важно - Поради природата на овој производ, сите наредби мора да бидат испратени да се верификуваат бизниси во комерцијални адреси. 1-1 Гранули.Многу анализа на етикетата.

Основните својства

Додатоци на производот