.

.

Tweezerman Професионални Нокти Датотеки (3pk)

Tweezerman Професионални Нокти Датотеки (3pk)

DEN 151.20

Количина на стоки
Това е достапна

Секогаш датотека нокти во една насока, наместо да се врати и назад да помогне да се осигура ноктите нема да се подели. 3 професионални и квалитетни 7" Нокти датотеки со двојна двострано 180/240 жито за обликување и мазнење на ноктите рабови со прецизност.Discard (отфрли) и да го замени по три месеци со редовна употреба или се додека не се носи со не-редовна употреба.Стручно форма и заврши нокти со високо-квалитетни нокти датотеки за природни и доградба на акрилни нокти.Секогаш датотека нокти во една насока, наместо да се врати и назад за да го спречи ноктите од поделбата.Употреба на coarser страна (180 ронки површината) за да облик ноктите.Употреба на пофини страна (240 ронки површината) за да се мазни ноктите рабови.Discard (отфрли) и да го замени по три месеци со редовна употреба или се додека не се носи со не-редовна употреба.

Основните својства

Додатоци на производот