.

.

8/2 AWG Дуплекс Конзервирани Морски Жица, Црвена/Црна 100 Метри

8/2 AWG Дуплекс Конзервирани Морски Жица, Црвена/Црна 100 Метри

DEN 1327.20

Количина на стоки
Това е достапна

Тип III 168/.0100 Stranding.Номинална OD .362 x .607 инч.Висока Флексибилност.Едб позлатен бакар stranding со јакна отпорни на влага, масло, хемикалии, бензин гориво.Дизајнирано за да се задоволат SAE, ABYC, УЛ и Coast Guard барања, 600 volts, 105°C сува, 75°C за да се навлажни.Тип III 168/.0100 Stranding.ЦРВЕНА/ЦРНА.Номинална OD .362 x .607 инч.Изградба : Конзервирани заробени бакар изолирани за да се исполнат SAE, ABYC, УЛ и Coast Guard барања, 600 volts, 105°C. Различни изолирани еден проводници се исфрлени заедно, паралелно со тешка ПВЦ јакна.Оцени : Дизајнирано за да се задоволат барањата на Застрахователи Лаборатории, Inc.за брод кабел 105°C сува, 75°C навлажни, (П.Н.Е.-5 W2).Исто така ги исполнува упатствата на министерството за Транспорт Coast Guard спецификации "Пловила и придружна Опрема" безбедносни стандарди за електрични и на бензин гориво системи CFR 33 Дел 183.

Основните својства

Додатоци на производот