.

.

23060EW33 Nachi Сферични Ролери Имајќи Бронза Кафез Јапонија

23060EW33 Nachi Сферични Ролери Имајќи Бронза Кафез Јапонија

DEN 808.80

Количина на стоки
Това е достапна

Предмет : 23060 EW33 Сферични Ролери Имајќи.Тип : Nachi Сферични Ролери Имајќи.Кафез : Бронзени Кафез.Димензии : 300мм x 460mm x 118mm/Метрички.ID (внатрешен дијаметар)/Понесе : 300мм. 23060 EW33 Nachi Сферични Ролери Имајќи Бронза Кафез 300мм x 460mm x 118mm Направени во Јапонија 23060 EW33 Nachi Сферични Валчести Лежишта, Бронза Кафез, Направени во Јапонија, 23060 EW33 внатрешен дијаметар е 300мм, на 23060 EW33 надворешниот дијаметар е 460mm и 23060 EW33 ширина е 118mm. * Предмет : 23060 EW33 Сферични Ролери Имајќи * Тип : Nachi Сферични Ролери Имајќи * Кафез : Бронзени Кафез * Димензии : 300мм x 460mm x 118mm/Метрички * ID (внатрешен дијаметар)/Понесе : 300мм * OD (надворешен дијаметар) : 460mm * Ширина/Висина/дебелина : 118mm * Димензии : 300 х 460 x 118 мм * Количина : Еден Имајќи * Динамичко оптоварување Cr : 2,500,000 N * Статички на оптоварување Кор : 3,300,000 N * Ограничување на Брзината : * Маст за Подмачкување : 940 ВРТЕЖИ во минута * Масло за Подмачкување : 1,200 ВРТЕЖИ во минута * Направени во Јапонија Nachi Сферични Валчести Лежишта Nachi Сферични Валчести Лежишта се особено погодни за апликации каде неусогласеност можат да произлезат од грешка во монтажа или од окно девијации.NACHI Сферични Валчести Лежишта се произведени во голем број на дизајн и материјал конфигурации во зависност од типот на апликација и големина на лого.Nachi Сферични Лежишта имаат две дизајни, редовни сферични валчести лежишта и сферични ролери удар лежишта.

Основните својства

Додатоци на производот