.

.

Magpul PMAG Влијание & Прашина Кертриџ-Заштита на Капак (Пакување од 3) , Црна

Magpul PMAG Влијание & Прашина Кертриџ-Заштита на Капак (Пакување од 3) , Црна

DEN 239.76

Количина на стоки
Това е достапна

Дополнително Влијание/Прашина Опфаќа за 223 PMAG 30 ГЕНЕРАЛОТ М2 MOE, PMAG 20, и EMAG.Дизајниран за да се минимизира остатоци упад и заштита од потенцијалните кертриџ оштетување за време на чување и транзит.Исто така, ќе ги собере сите постари пред ГЕНЕРАЦИЈА М2 варијанти на PMAG (со Црна или Зеленило Следбеници).Исто така, ќе одговара на PMAG ГЕНЕРАЛОТ М3, но, се што е на малку поинаков дизајн, нема соодветно печат дека списание против остатоци упад.Произведено во САД.Дополнително Влијание/Прашина Опфаќа за 5.56x45 PMAG 30 AR/M4 ГЕНЕРАЛОТ М2 MOE, PMAG 20, и EMAG, со цел да се минимизира остатоци упад и заштита од потенцијалните кертриџ оштетување за време на чување и транзит.Направен во САД.Дополнително Влијание/Прашина Опфаќа за . 223 PMAG 30 ГЕНЕРАЛОТ М2 MOE, PMAG 20, и EMAG, со цел да се минимизира остатоци упад и заштита од потенцијалните кертриџ оштетување за време на чување и транзит.ЗАБЕЛЕШКА : Тие, исто така, ќе ги собере сите постари пред ГЕНЕРАЦИЈА М2 варијанти на PMAG (со Црна или Зеленило Следбеници).Оваа маска ќе исто така се вклопуваат во PMAG ГЕНЕРАЛОТ М3, но, се што е на малку поинаков дизајн, нема соодветно печат дека списание против остатоци упад.

Основните својства

Додатоци на производот